Premi Laumont 2025
Resum i finalistes de l'edició celebrada aquest any al Trufforum de Vic:
A la recerca de l'excel·lència gastronòmica
El premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra és un concurs anual que busca la millor elaboració amb tòfona negra fresca i en conserva de Laumont.
El seu principal objectiu ésestimular l'ús i coneixement de la tòfona negra al sector de la restauració, així com promocionar la creativitat en les receptes amb tòfona negra dels millors restaurants del nostre país.
Se celebra a Vic dins de la celebració del Trufforum país.
La fase final del Premi Laumont 2025 es va celebrar el diumenge 9 de febrer, sent Alejandro Gil del restaurant Cal Paradís el vencedor d'aquesta edició.



Llisca per veure els concursants de les altres edicions
Alejandro Gil (Cal Paradís) es va proclamar guanyador de la tercera edició del Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra amb la seva espectacular "Terrina de col·làgens, celery i tòfona".
Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2025Llisca per veure els concursants de les altres edicions
Eduard Llop (El Truc) es va proclamar guanyador del Premi Laumont 2024 a la millor recepta amb tòfona negra amb la seva recepta"Simbiosi entre bosc i riu".
Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2024.Llisca per veure els concursants de les altres edicions
Ricard Pina (Lillas Pastia) va guanyar la primera edició del Premi Laumont a la millor recepta amb tòfona negra amb el seu plat "Fals calçot amb caramel de taronja i nata doble trufada".
Veure les 3 receptes finalistes del Premi Laumont 2023.