Premi Laumont 2025: participants i receptes finalistes
El Premi Laumont 2025 a la millor recepta amb tòfona negra va tenir lloc el 9 de febrer de 2025 en el marc de la celebració del Trufforum de Vic.
D'entre les més de 50 propostes que es van presentar en la fase de preselecció, es van seleccionar 3 xefs per participar en la fase final: Alejandro Gil, del restaurant Cal Paradís a la Vall d'Alba, José Carlos López, del restaurant Origen de Puigcerdà i Isidre Soteras, del restaurant El Jardí d'Igualada.
El primer premi, valorat en 3.000€ i un 20% de descompte durant tot l'any en productes Laumont, va ser per a Alejandro Gil. José Carlos López i Isidre Soteras es van emportar 500€ per ser finalistes, a més també d'un 20% de descompte en tots els productes de la botiga online de Laumont durant un any.
Terrina de col·lagens, celery i tòfona d'Alejandro Gil del restaurant Cal Paradís de La Vall d'Alba - Guanyador Premi Laumont 2025
Tòfona, arcoíris, fantasia de sabors de José Carlos López del restaurant Origen de Puigcerdà
Lletó de vedella amb calçots i essència de tòfona negra d' Isidre Soteras del restaurant El Jardí
