Quan la passió pel producte és troba amb el talent d’un xef llegendari, neix alguna cosa única. Martín Berasategui, amb 12 estrelles Michelin i Laumont, especialistes en tòfones i bolets, comparteixen una visió: elevar la gastronomia a la seva màxima expressió mitjançant ingredients excepcionals.
Aquesta col·laboració no és només una unió de noms, sinó de valors: Respecte per la natura, cerca incansable de qualitat i amor per la cuina. Des de la creació de productes exclusius a projectes solidaris, aquesta aliança representa l’equilibri perfecte entre tradició i innovació.

Entrevista amb Martín Berasategui a Laumont
Martín ens comparteix la seva visió sobre la cuina, el respecte pel producte i la màgia de les tòfones i bolets de Laumont. Un recorregut per l'essència de l'alta gastronomia amb un missatge clar: la natura és la gran mestra i nosaltres, els seus eterns aprenents.
La visita del millor xef d’Espanya a casa nostra

Martín Berasategui visita Laumont y descubre sus nuevas instalaciones
El pasado 7 de febrero, Laumont tuvo el honor de recibir en sus nuevas instalaciones a uno de los chefs más prestigiosos del mundo, Martín Berasategui. Su visita marcó un momento muy especial para ...

Unim als nostres talents per crear un producte excepcional i amb ànima
Així van néixer els cubanitos amb xocolata trufada, creat per Laumont i El Rosal, un projecte que va unir un expert en tòfones de màxima qualitat amb un taller social especialitzat en galetes artesanals.
En el projecte va participar Martín Berasategui, quedar impressionat i aprovar aquest dolç nadalenc.
Berasategui va ser la primera persona seleccionada a provar aquest nou dolç nadalenc. El xef va quedar tan impressionat pel projecte i el cubanito trufat que va concertar una visita amb els ideòlegs del projecte al seu restaurant de Lasarte.
Un equip format pels membres de Rosal i Laumont va anar al seu restaurant Michelin de tres estrelles per visitar i explicar el projecte:



Martín Berasategui i Laumont s'uneixen per crear la Berasategui Collection, una selecció de bolets deshidratats que porten el segell de qualitat del xef amb 12 estrelles Michelin. Ingredients excepcionals per a resultats extraordinaris.
Un ingredient imprescindible a la cuina gourmet de Martín. En aquesta recepta de colomí amb ceps, el bolet aporta matisos únics que realcen cada bocat, assolint una combinació perfecta de textures i aromes.
Aromàtic i ple de sabor, els cama-secs deshidratats del Col·lecció Berasategi són ideals per enriquir tot tipus de plats. Una opció perfecta per portar l’essència de l’alta gastronomia a la vostra cuina.
Algunes de les recomanacions culinàries de Martín Berasategui
Si vols veure tots els consells de Martín sobre més tòfones i bolets, consulta el nostre canal de YouTube.