Martín Berasategui

El xef amb més estrelles Michelin d'Espanya, assessor gastronòmic de Laumont

Quan la passió pel producte és troba amb el talent d’un xef llegendari, neix alguna cosa única. Martín Berasategui, amb 12 estrelles Michelin i Laumont, especialistes en tòfones i bolets, comparteixen una visió: elevar la gastronomia a la seva màxima expressió mitjançant ingredients excepcionals.

Aquesta col·laboració no és només una unió de noms, sinó de valors: Respecte per la natura, cerca incansable de qualitat i amor per la cuina. Des de la creació de productes exclusius a projectes solidaris, aquesta aliança representa l’equilibri perfecte entre tradició i innovació.

Entrevista amb Martín Berasategui a Laumont

Martín ens comparteix la seva visió sobre la cuina, el respecte pel producte i la màgia de les tòfones i bolets de Laumont. Un recorregut per l'essència de l'alta gastronomia amb un missatge clar: la natura és la gran mestra i nosaltres, els seus eterns aprenents.

La visita del millor xef d’Espanya a casa nostra

Llegir noticia
Martín Berasategui visita Laumont y descubre sus nuevas instalaciones

Martín Berasategui visita Laumont y descubre sus nuevas instalaciones

El pasado 7 de febrero, Laumont tuvo el honor de recibir en sus nuevas instalaciones a uno de los chefs más prestigiosos del mundo, Martín Berasategui. Su visita marcó un momento muy especial para ...

Unim als nostres talents per crear un producte excepcional i amb ànima

Així van néixer els cubanitos amb xocolata trufada, creat per Laumont i El Rosal, un projecte que va unir un expert en tòfones de màxima qualitat amb un taller social especialitzat en galetes artesanals.

En el projecte va participar Martín Berasategui, quedar impressionat i aprovar aquest dolç nadalenc.

Berasategui va ser la primera persona seleccionada a provar aquest nou dolç nadalenc. El xef va quedar tan impressionat pel projecte i el cubanito trufat que va concertar una visita amb els ideòlegs del projecte al seu restaurant de Lasarte.

Un equip format pels membres de Rosal i Laumont va anar al seu restaurant Michelin de tres estrelles per visitar i explicar el projecte:

Coneix el projecte social dels cubanitos amb xocolata trufada

Berasategui Collection

Martín Berasategui i Laumont s'uneixen per crear la Berasategui Collection, una selecció de bolets deshidratats que porten el segell de qualitat del xef amb 12 estrelles Michelin. Ingredients excepcionals per a resultats extraordinaris.

Prepara les teves receptes gourmet

Un ingredient imprescindible a la cuina gourmet de Martín. En aquesta recepta de colomí amb ceps, el bolet aporta matisos únics que realcen cada bocat, assolint una combinació perfecta de textures i aromes.

Cama-secs Berasategui Col·lecció

Aromàtic i ple de sabor, els cama-secs deshidratats del Col·lecció Berasategi són ideals per enriquir tot tipus de plats. Una opció perfecta per portar l’essència de l’alta gastronomia a la vostra cuina.

Algunes de les recomanacions culinàries de Martín Berasategui

Si vols veure tots els consells de Martín sobre més tòfones i bolets, consulta el nostre canal de YouTube.

Posa't en contacte amb nosaltres i descobreix tot el que Laumont et pot oferir.

Vols portar l'alta cuina al teu restaurant?

Laumont i Martín Berasategui comparteixen una mateixa passió: l'excel·lència en la gastronomia. Si vols descobrir més sobre els nostres productes, col·laboracions o com portar la màgia de les tòfones i bolets a la teva cuina, som aquí per a tu.

Contactar amb Laumont