Trufa Negra congelada: la mejor alternativa a la trufa fresca
La trufa negra (Tuber Melanosporum) es un alimento fresco estacional que se obtiene en los campos de cultivo de los truficultores desde el mes de noviembre a marzo. Durante los meses de invierno, s...
Regulació francesa com a estàndard mundial de qualitat en la tòfona en conserva
Com ja hem comentat diverses vegades hi ha molta picaresca en els productes trufats. La majoria de productes que un pot trobar en el supermercat sota la denominació "trufat" són en realitat product...
Em temo que anem a enganyar-me amb el preu de la tòfona.
És cert que, parlar sobre el preu de la tòfona sense tenir clar els conceptes de qualitat és un tema complicat. És com parlar sobre el preu d'un cotxe sense tenir en compte cap dels atributs difere...
Com es fixa el preu per quilo de la tòfona
La tòfona és coneguda com un producte car perquè sempre ens fixem en el preu quilo, però la realitat és que ningú pot consumir un quilo de tòfones; simplement amb 10 grams per persona ja es conside...
Evolució preus de la tòfona en una campanya convencional de tòfona negra Tuber Melanosporum
La Tuber melanosporum o més coneguda com tòfona negra, comença la seva campanya a mitjans de novembre i acaba a finals de març o principis d'abril, en funció de la climatologia. En aquest article d...